

Department of Nutrition & Food Services

Nursing Education Day 2021 Program: Nutrition in the Early Years

Thursday 19th August 2021

Timetable

8.45 am	Registration
9.00 am	Welcome (15mins)
9.15 am	Infant Formula Update (45mins)
10.00 am	Morning Top (15mins)
10.00 am	Morning Tea (15mins)
10.15 am	Nutritional Issues in Infancy (60mins)
	Includes: Weaning, GI issues, Specialist Diets, Growth
11.15am	Food Allergy in Infancy (60mins)
12.15 pm	Lunch (45mins)
12:13 pm	
1.00 pm	Nutritional Issues in Early Childhood (60mins)
	Includes: Behavioral Eating Issues, GI issues, Specialist Diets, Growth
2.00 pm	NDIS (45mins)
2.00 p	
2:45 pm	Afternoon Tea (15mins)
3:00 pm	Food Allergy in Early Childhood (60mins)
4.00	
4.00 pm	Close